Over Bodor
Belgium

  • Topleverancier van fiberlaseroplossingen
  • Gespecialiseerd in krachtige fiberlasersnijmachines
  • Lokale service
his1

Wereldmerk

his2

Lokale service

his4

Prijzen en certificeringen

Wie is Bodor Belgium?

Internationaal merk, lokale service

Bodor Belgium is een bedrijf gevestigd ten noorden van Antwerpen maar actief in gans België . We hebben al vele jaren zeer veel ondervinding opgedaan in lasersnijden en lasergraveren en waren actief op de Vlaamse markt, als toeleverancier voor plaatbewerking en laserwerk.

Van klant tot verdeler


Tijdens onze zoektocht naar een lasersnijmachine stonden we voor een grote uitdaging: een betaalbare machine vinden die toch voldoet aan onze kwaliteitsnormen. Uiteindelijk zijn we terechtgekomen bij het Chinese Bodor, dat garant staat voor Europese kwaliteit tegen een beduidend lagere prijs.
Onze ervaring met Bodor was voor beide partijen zo een succes dat we met elkaar in zee zijn gegaan. Wij zijn nu exclusief verdeler voor de Belgische markt.
Over Bodor

Over Bodor

Bodor is een beursgenoteerd bedrijf dat wereldwijd fiberlasersnijmachines aanbiedt in meer dan 150 landen. De productie is gevestigd in China en beschikt over een productiecapaciteit van meer dan 30.000 vierkante meter. Alle producten voldoen aan de Europese en internationale kwaliteitsnormen (CE, FDA, IS09001, SGS, enz.).
De R&D-afdeling, de nummer 1 op het vlak van lasersnijden, is gevestigd in Zwitserland en telt 100 researchers. Jaarlijks wordt er tien miljoen geïnvesteerd in nieuwe projecten, die zich vertalen in efficiëntere snijmethodes en preciezere snijresultaten.


Bodor neemt een voortrekkersrol in de laserindustrie en wil met zijn lasertechnologie voor verandering zorgen in het dagelijks leven. Daarom is het jaarlijks aanwezig op meer dan 60 internationale beurzen om zijn recentste realisaties binnen wetenschappelijk onderzoek voor te stellen

about factory bg 1024x284 1

Onze meerwaarde

Als klein bedrijf kan je ons gemakkelijk bereiken en als klant krijg je snel een oplossing aangeboden. We beschikken over een stevige technische knowhow dankzij onze jarenlange ervaring in lasertechniek. Bovendien kunnen we u een degelijke service aanbieden. We hebben veel reserve-onderdelen op voorraad en kunnen ook snel schakelen voor dit onderhoud. 

De Bodor-machines zelf hebben ook zo hun troeven. Het zijn Aziatische machines, die qua prijszetting veel gunstiger zijn dan de Europese tegenhangers, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is met de machines van Europese fabrikanten. Daardoor kan je als bedrijf gemakkelijker investeren en hoef je geen werk uit te besteden.

about brand 1024x294 1

Internationaal merk, Europese kwaliteit, lokale service

about world 1 1

Sterk en professioneel R&D-team

Het R&D-center telt 100 onderzoekers en is dé nummer 1 op het vlak van lasersnijden. Jaarlijks wordt tien miljoen in R&Dprojecten geïnvesteerd. De nieuwe onderzoeksprestaties leiden tot efciëntere snijmethodes en een perfecter snijresultaat.

team1
team2 300x199 1
team3

Maak kennis met Bodor Belgium

Bodor Laser wil de voortrekker zijn van de wereldwijde laserindustrie! BODOR laser neemt elk jaar deel aan meer dan 60 internationale beurzen om de nieuwste verwezenlijkingen op het gebied van wetenschappelijk onderzoek voor te stellen. We kunnen daar afspreken, of nog beter, bel ons om uw wensen te bespreken tijdens een persoonlijke ontmoeting!

Fiberlasermachines Bodorbelgium
Bodor Belgium was in Düsseldorf Tube 2022

Stuur ons een bericht